Gonzo’s Quest Megaways

Gonzo’s Quest Megaways peliohjeet

ERIKOISSYMBOLIT

MegaWays™

Jokainen kierros antaa erilaisia voittokuvioita riippuen rullille ilmestyvien symbolien kokonaismäärästä.

Kun kullekin 6 rullalle ilmestyy enintään 7 symbolia, voit saada 117 649 MegaWays™-voittokuviota!

Avalanche™-toiminto

Symbolit putoavat paikoilleen rullilla sen sijasta, että ne pyörähtäisivät. Voittoyhdistelmien symbolit räjähtävät ja katoavat jättäen tilaa toiselle symbolien Avalanche™-vyörylle ja mahdollisuudelle isommille voitoille.

Avalanches™-vyöry jatkuu, kunnes uusia voittoja ei enää tule.

Avalanche™-kerroin

Voittokuviot käynnistävät Avalanche™-kertoimen, joka kasvattaa kutakin kierroksella saatua voittoa, kunnes maksimikerroin saavutetaan. Peruspelissä ensimmäinen voittokuvio kasvattaa sen arvoon x2, toinen arvoon x3 ja kolmas arvoon x5, joka on voimassa kierroksen ajan ja jota käytetään kaikkiin seuraaviin voittoihin.

Kierroksen päätyttyä Avalanche™-kerroin nollautuu.

Maanjäristys

Kolikkopeli voi alkaa järistä satunnaisesti, jolloin kaikki pienivoittoiset symbolit tuhoutuvat ja vain suurivoittoiset symbolit voivat ottaa niiden paikan seuraavilla uudelleenpyöräytyksillä.

Rikkoutumattomat wildit

Wildit eivät rikkoudu, kun ne ovat osana voittoyhdistelmää. Niitä voi olla samanaikaisesti rullilla vain kaksi. Ensimmäinen voi ilmestyä ensimmäisille kolmelle rullalle ja toinen seuraaville kolmelle rullalle. Wild-symbolit korvaavat sekä voittosymbolit että Vapaa pudotus -symbolit.

Vapaa pudotus

Käynnistyy, kun voittokuviossa on vähintään kolme Vapaa pudotus -symbolia tai vähintään kaksi Vapaa pudotus -symbolia ja wild-symboli.

Jokainen voittokuvioon osallistuva symboli antaa 3 Free Spins -kierrosta.

Vapaassa pudotuksessa Avalanche™-kerroin kasvaa seuraavasti:

X3, X6, X9, X15.

Bonuskierroksen päätyttyä pelaaja palaa edelliselle näytölle, jossa Vapaan pudotuksen käynnistäneet symbolit tuhotaan antaen mahdollisuuden useammille voitoille. Bonuskierrosta edeltäneen uudelleenpyöräytyksen voittokerroin säilyy voimassa niin kauan, kun uusia voittoja ei enää tule.

Vapaan pudotuksen aikana voi voittaa ylimääräisiä Free Spins -kierroksia.

PELIOHJEET – GONZO’S QUEST™ MEGAWAYS™

KokonaispanosKokonaispanos on linjakohtainen kokonaispanos. Voit säätää sitä milloin vain plus- ja miinuspainikkeilla.Pyöritä kiekkojaKlikkaa pelaa -painiketta pyörittääksesi rullia.Vauhdita jokaista rullaa painamalla välilyöntiä uudestaan tai klikkaamalla rullia. Pidä välilyöntiä pohjassa pyörittääksesi TURBOKIERROKSEN.Paina TURBO (fast_forward)-painiketta nopeuttaaksesi peliä!AutoPaina AUTO-painiketta aloittaaksesi automaattipelin valitulla panoksella. Valitse pyöritysten määrä Pyöritysten määrä -valikosta.Lisää automaattipyöritysasetuksiaValitse tappioraja. Automaattikierrokset pysähtyvät viimeiseen kierrokseen ennen kuin tappioraja on saavutetu. Automaattipelin tappiorajan on oltava suurempi kuin kokonaispanoksesi.Laajenna AUTOMAATTIPYÖRITYS-valikkoa valitsemalla LISÄÄ AUTOMAATTIPYÖRITYSASETUKSIA. Siinä voit tehdä lisävalintoja AUTOMAATTIPYÖRITYSTEN pysäytykselle, kuten Lopeta, jos yksittäinen voitto ylittää halutun summan; Lopeta, jos bonusominaisuus alkaa.


Yhden voittolinjan voitto lasketaan jakamalla kokonaispanos voittolinjojen määrällä ja kertomalla saatu tulos voittotaulun osoittamalla symbolikertoimella. Mikäli useampi eri voittolinja voittaa, lasketaan niiden voitot yhteen. Jos samalla voittolinjalla on useampi voitto, vain suurin niistä maksetaan.

Esimerkki: Kokonaispanos on 2. Voittolinjoja on yhteensä 20. Kerroin 5 symbolin voitosta on 300. Yhden voittolinjan voitto kyseiselle viiden symbolin yhdistelmälle lasketaan seuraavasti: 2 / 20 * 300 = 30.

Yhdeltä Multiline-pelin voittolinjalta saadun voiton arvo vastaa panosta kerrottuna voittotaulukossa mainitulla symbolin voittokertoimella. Jos usealla voittolinjalla on useita voittoja, voitot lasketaan yhteen. Jos yhdellä voittolinjalla on useita voittoja, suurin niistä maksetaan.

Esimerkki: Panos on 2. Symbolin voittokerroin 5 merkin pituudesta on 20. 1 voittolinjan voitto tällä symbolilla ja pituudella lasketaan seuraavasti: 2 * 20 = 40.

Palkinnon arvo yhden voittotavan tai voittotapojen rykelmän tai voittorykelmien osalta on panos kerrottuna voittotaulukon mukaisella symbolikertoimella. Kun useita voittoja esiintyy monella eri tavalla tai monessa eri rykelmässä, lasketaan voittojen summat yhteen.

Esimerkki: Kokonaispanos = 2. Symbolin voittokerroin = 2. Voitto = 2×2 = 4.

Kaikki Scatter-symbolivoitot lisätään muihin samalla kierroksella symbolivoittoihin.

Huomaa, että kukin kasinotili sallii vain yhden Red Tiger -pelin pelaamisen kerrallaan. Peliä ei siksi voi pelata useammalta kuin yhdeltä laitteelta tai useaa peliä yhdeltä laitteelta samanaikaisesti. Näin toimiminen voi johtaa erilaisiin virheisiin.

Saat parhaan pelikokemuksen käyttämällä uusimpia ohjelmistoversioita. Virhetilanteet mitätöivät kaikki maksut ja pelit.RTP ≈ 95.77%Pelin laskettu maksimikerroin on 20972.4.Vähimmäispanos: €0.10Enimmäispanos: €10

Ilmaiskierrokset Gonzos Quest MegaWays