Jimi Hendrix

Jimi Hendrix kolikkopeli peliohjeet

Näppäile itsesi voittoon Jimi Hendrix -pelissä

“NetEntin rock-pelien sarjaan kuuluva Jimi Hendrix on täynnä kukkasia, hippisymboleita sekä kyseisen kitaravirtuoosin tunnetuinta musiikkia. Lisäksi pelistä löytyy paljon hauskoja ja omaperäisiä bonusominaisuuksia. Pelissä on viisi rullaa ja kolme riviä, joilla pelaajan on mahdollista kerätä voittoisia symboliyhdistelmiä yhteensä 20 eri linjalle.

Kuinka pelata peliä

Jimi Hendrix -peli alkaa animoidulla introlla, jossa itse pelin päähenkilö näppäilee kitarastaan kuuluisimpia säveliään. Sen jälkeen ruudulla esitellään pelin lukuisat erikoisominaisuudet. Niitä ei kuitenkaan tarvitse opetella erikseen, sillä bonusten aikana pelaajan toimia ohjeistetaan varsin selkeästi. Itse peli lähtee käyntiin pienimmillään 20 sentin panoksella. Kierroskohtainen panos määritellään kolikon arvon sekä tason avulla – jos menetelmä ei ole tuttu, kannattaa kierroksen arvo aina tarkistaa pyöräytysnapin alapuolelta. Peli aloitetaan ruudun alalaidan keskellä olevaa vihreää nappia painamalla.

Pelin bonusominaisuudet

Jimi Hendrixin bonuspeli aktivoituu, kun rullille saa vähintään kolme scatter-symbolia. Sen aikana pelialue täytyy erilaisista kaiuttimista, joista pelaaja saa valita mieleisensä. Kaiuttimesta paljastuu joko rahapalkinto tai ylimääräinen bonustoiminto.

Crosstowns Traffic Free Spins tuo pelaajalle 6 ylimääräisillä wildeilla ryyditettyä ilmaiskierrosta. Purple Haze Free Spins tarkoittaa 6-12 ilmaiskierrosta, joiden aikana numero- ja kirjainsymbolit muuttuvat wildeiksi. Little Wing Free Spins merkitsee 6-12 ilmaista pyöräytystä, ja niiden aikana rullilla pyörii 3-5 ekstrawildia. Jimi Hendrix -pelistä löytyy myös Red Guitar Re-Spin -toiminto. Se käynnistyy saamalla rullille neljä punaista kitaraa.

Jimi Hendrix kolikkopeli