Kolikkopelit-com bouskampanja

  kolikkopelit-bonusKolikkopelit.com tiedottaa kesän kunniaksi: ‘

  Mansikat alkavat nimittäin olla valmiita kerättäväksi, ja siellä sitä ollaan taas hätää kärsimässä, että kuka ne oikein poimii! Meillä Kolikkopeleillä on tuo Starburst-pelikin pullollaan, jos ei nyt mansikan mollukoita, niin kirjavan kirkkaita timantin kimpaleita ainakin.

  Jätä siis mansikoiden keräily muiden huoleksi ja suuntaa sinä timanttien korjuuseen parhaille apajille Kolikkopeleille! Tuplaa talletuksesi maanantai—torstai välisenä aikana 100 euroon asti koodilla MANSIKKA, ja saat kaupan päälle 20 ilmaiskierrosta suosittuun Starburst-peliimme perjantaina klo 12 alkaen. Jos siis talletat esimerkiksi 70 euroa, saat talletuksesi päälle vielä 70 euroa ilmaista bonusrahaa, ja näin sinulla on makeat 140 euroa pelirahaa ja lisäksi tietenkin komea määrä ilmaiskierroksia.

  Makeaa voitonkorjuuta!

  Osallistu kesän kovimpaan pelikampanjaan, Kesäralliin ja lähde 5000 euron palkintomatkalle Las Vegasiin! Mukaan pääset pelailemalla Kolikkopeleillä ja keräämällä pisteitä tulostaulukkoon. Vegasin matkan lisäksi jaossa myös viikoittain melkoinen määrä kaikkea kivaa tavarapalkinnoista ja lahjakorteista bonusrahaan ja ilmaiskierroksiin. Katso tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme.

   

  Avainsanat: