Kolikkopelit.com talletusbonus

  Kolikkopelit.com talletusbonus

  Ilmainen kasinobonus Kolikkopelit.com:iin jolla tuplaat ensitalletuksesi!

  Pelaa.org tarjoaa yhdessä Kolikkopelit.com:in kanssa sinulle varsin kivan ensitalletusbonuksen, jolla tuplaat talletuksesi heti kättelyssä! Talleta kymppi ja saat kaksi kymppiä, talleta viisikymppiä ja saat satasen!

  Kun käytät bonuskoodia ENSITALLETUS, Kolikkopelit tuplaa ensimmäisen oman pelirahatalletuksesi aina 100 euroon asti. Kolikkopelit tarjoaa usein myös erilaisia talletusbonuksia. Viikoittain julkaistaan ajankohtaisia kampanjatarjouksia ja lisäksi on jatkuvia etuja. Esimerkiksi joka kuukauden ensimmäisenä päivänä voit tuplata talletuksesi aina 200 euroon asti käyttämällä bonuskoodia ETU. Kuun puolivälissä (15. päivä) saat jopa 100 euron talletukseesi puolet lisää, kun talletat koodilla PUOLIKAS.

  kolikkopelit-468
  Avaa ilmainen pelitili ja saat käyttöösi heti ensitalletuksen tuplaavan bonuksen, klikkaa tästä!

  Varaa etu itsellesi ja avaamalla pelitili jos sinulla ei vielä ole sellaista! Bonuksen voit käyttää myöhemminkin, mutta tämä muhkea talletusbonus ei ole välttämättä loputtomiin voimassa! Joten rekisteröit itsellesi pelitili nyt klikkaamalla yllä olevaa linkkiä ja tuplausbonus on käytössäsi kun halaut aloittaa pelaamisen! Ei muuta kuin onnea peliin!

  Kolikkopelit.com tarjoaa uusille pelaajille myös 15€ ilmaista pelirahaa, joten nyt todella kannattaa rekisteröityä ja kokeilla miten onni on myötä – se ei maksa todellakaan mitään!

  Lisätietoja Kolikkopelit.com:ista löydät täältä!

  Vastaa