Starburst

CasinoEuro talletusbonus
Starburst kolikkopelin ohjeet

Pelin symbolit

Starburstissa on seitsemän erilaista avaruuskristallisymbolia. Kristallien arvot ovat yksilöllisiä, joten niistä saatavat voitot kannattaa tarkistaa pelin voittotaulukosta. Pelin perussymboleina ovat eriväriset kristallit, ja arvokkaimmat symbolit ovat Bar ja numero 7. Pelin wild-symbolina toimii tähti, jossa loistavat kahdeksan eriväristä sädettä.

Pelin symbolit ovat hyvin pelkistettyjä, eikä pelissä ole mukana moderneja animoituja symboleita. Tämä ei kuitenkaan haittaa, sillä pelin tyylikkäät ja värikkäät symbolit miellyttävät monia pelaajia.

Bonuspelit ja ilmaiskierrokset

Starburstissa ei ole erillistä bonuspeliä, joten kyseessä on hyvin yksinkertainen videoslotti. Pelissä on kuitenkin mukana laajenevat wildit. Tämä tarkoittaa sitä, että aina kun wild-symbolit ilmestyy pelirullalle se laajenee koko pystyrullan suuruiseksi

Laajeneva wild-symboli palkitsee sinut uudella pyöräytyksellä siten, että jo ansaitut wild-symbolit jäävät kiinni pelirullille. Wild-symbolin ilmestyessä rullille 2, 3 tai 4 saat aina yhden lisäpyöräytyksen. Lisäpyöräytyksiä on mahdollista ansaita jopa 3 kerrallaan. 

Bonuspelin puuttuminen saattaa häiritä joitakin pelaajia, mutta yksinkertaisia kolikkopelejä arvostaville pelaajille Starburst on erinomainen valinta.

Starburstin palautusprosentti

Starburst palauttaa voittoina takaisin mahtavat 96.1%. Tämä on erittäin hyvä palautusprosentti. Starburst kolikkopelissä ei ole progressiivista Jackpottia, mutta peli korvaa tämän tarjoammalla erinomaisen palautusprosentin ja sen myötä reippaasti muita kuin jackpotvoittoja. Pelaaminen onkin viihdyttävää juuri voittojen runsaudesta johtuen!

Voittoja kertyyhelposti, koska voittavat kristalliyhdistelmät muodostuvat sekä vasemmalta oikealle että oikealta vasemmalle kulkevilla voittolinjoilla monista muista kolikkopelistä poiketen.

  • Viihdyttävyys
  • Ulkoasu
  • Äänimaailma
  • Panostustasot
  • Bonustoiminnot
  • Palautusprosentti
4.3

Summary

Yksinkertainen, mutta todella koukuttava kolikkopeli, joka tarjoaa reilun palautusprosentin ja sen myötä paljon voittoja.