Vikings Go Berzerk Megaways

Vikings Go Berzerk peliohjeet

Tervetuloa Vikings Go Berzerk -videokolikkopeliin, joka sisältää aarrearkku-bonuksia ja ilmaiskierrostilan Sticky Wildeilla.

Vikings Go Berzerk -videokolikkopelissä on 5 rullaa, 4 riviä ja 25 voittolinjaa vasemmalta oikealle. Pelissä on neljä viikinkisymbolia ja neljä kolikkosymbolia, joista kaikilla voittaa saamalla niitä vähintään kolme peräkkäin samalle voittolinjalle vasemmalta alkaen. Wild-symboli korvaa kaikki muut symbolit lukuun ottamatta ilmaiskierrossymboleita, aarrearkkuja ja kultaisia aarrearkkuja.

Ilmaiskierrostilassa viikingit yrittävät taistella Seireeniä vastaan rullille osuessaan. Jos viikinki voittaa Seireenin, muuttuu hän Sticky Wild -symboliksi.

Ilmaiskierrostilassa käytetään samaa panosta kuin sen aktivoineella pelikierroksella. Ilmaiskierrostilassa saadut voitot lisätään sen aktivoineen kierroksen kokonaisvoittosummaan.
Kun viikinki on Berzerk-tilassa, voittaa hän aina Seireenin ja muuttuu Sticky Wildiksi.

Viikingit voivat saavuttaa Berzerk-tilan joko täyttämällä Raivomittarinsa tai silloin, kun pelaaja voittaa Ragnarökin ilmaiskierrokset.

Wildit pysyvät paikoillaan rullilla, kunnes ilmaiskierrostila on ohi.

Teoreettinen kokonaispalautus pelaajalle on 96,1 %.

kolikkopeli Vikings Go Berzerk ilmaista pelirahaa
Vikings Go Berzerk kokemuksia ja peliarvostelu
  • Viihdyttävyys
  • Ulkoasu
  • Äänimaailma
  • Panostustasot
  • Bonustoiminnot
  • Palautusprosentti
4.1

Summary

Vauhdikas kolikkopeli, jossa riittää voitto mahdollisuuksia todella paljon Megaways linjojen ansiosta. Kokeile onneasi ja voita!